PRO Älvsbyn bjöd på paltkalas

25 FEB 2018
Taggar : , ,
Skrivet av :

Det bjöds på sång, på pitemål, om aktiviteterna på Fluxen. FOTO: BIRGIT E GRANSTRÖM

När julmaten nu i Februari är ett minne blott, då inviterade PRO Älvsbyn sina sina medlemmar till en träff , där det bjöds på palt med tillbehör. Ett sextiotal medlemmar hade lockats till PRO-lokalen för att få sig lite till livs.

Ett sexiotal personer kom till PRO:s februarimöte och Paltkalas.

När gästerna intagit sina platser vid de dukade borden, hälsade ordförande alla hjärtligt välkomna och det höggs in på palten med god aptit.
Sedan detta var avklarat, berättade representanter för Fluxens dagverksamhet , om de aktiviteter som de bedriver dagtid på Fluxen. Bland annat syr, läser, lite gymnastik, ibland också dans. Som avslutning en sång som de hade gjort om sin verksamhet och en berättelse på Pitemål. Ett uppskattat inslag.
Så dukades kaffet och gofikat – som kökspersonalen ordnat – fram på borden. När kaffestunden var klar, hölls dragning av det försålda lotteriet. När de lyckliga vinnarna hämtat sina vinster, tackade ordförande för denna gång och hälsade alla välkomna till det kommande årsmötet i Mars.

TEXT: LENNARTH SÖDERSTEN
FOTO: BIRGIT E GRANSTRÖM

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.