Älvsbyhus lanserar ny husmodell efter kundernas önskemål

28 FEB 2018
Skrivet av :

Älvsbyhus största enplanshus, Regina.

Husköparna har önskat och nu är det här, vinkelhuset Regina, Älvsbyhus största enplanshus, som går att få i tre olika utföranden.

– Det här är ett nytt modernt hus där vi tagit hänsyn till såväl varannan vecka-liv som sommarens grillmiddagar, säger Jennifer Johansson, marknadschef Älvsbyhus.

Många av Älvsbyhus kunder efterfrågar stora hus med öppna planlösningar – och gärna i vinkel. Fram till nu har det bara funnits ett vinkelhus – populära Tove.

När planerna för Regina började ta form, utgick man dels från husköparnas önskemål och behov, dels från den erfarenhet man samlat på sig som Sveriges största hustillverkare med över 60 år i branschen.

Jennifer Johansson, marknadschef.

– Regina blir vårt största enplanshus och vi har passat på att jobba lite extra med flexibiliteten och tillval för att täcka de olika behov som dagens familjer kan ha, säger Jennifer Johansson.

Det här innebär att vinkeln kan fås i tre olika utföranden. Som standard ingår tre sovrum men möjlighet finns att få totalt fem sovrum.

– Den med flest sovrum är ju toppen för familjer med varannan vecka-barn. Ena veckan har man kanske fyra barn, andra veckan inga.

– Dessutom har Regina, med sina 172 kvadratmeter, två rejäla badrum, många förvaringsmöjligheter och en stor walk-in-closet med direkt ingång från master bedroom. Som tillval kan du dessutom välja att sätta in en extra dörr från klädkammaren in till badrummet. Många av våra kunder bygger en altan i vinkeln, vilket är perfekt för sommarens grillmiddagar. Regina kompletterar vårt nuvarande husprogram väldigt bra.

Läs mer om Regina här: https://www.alvsbyhus.se/sv/vara-hus/vinkelhus/regina/

Älvsbyhus är en internationell koncern med verksamhet i Sverige, Finland och Norge. Bolaget bildades 1944 som Norrfjärdens Träförädling. Verksamheten utvecklades och 1960 sattes det första Älvsbyhuset upp. Nu har över 41 000 hus levererats till kunder i Sverige, Finland och Norge. Bolaget har fyra fabriker, tre i Sverige och en i Finland. Bolaget leds av tredje generationen av familjen Johansson, sonsönerna Kent och Stefan Johansson är VD respektive vice VD/byggchef.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.