Älvsbyhus investerar i stort tomtområde

27 FEB 2018
Skrivet av :

Olov Granström, försäljningschef, Älvsbyhus.

Älvsbyhus Mark har köpt 52 tomter i Svärtinge strax utanför Norrköping.
– Det är i ett attraktivt område med närhet till staden samtidigt som det ger en naturnära känsla tack vare det öppna och kuperade landskapet, säger Olov Granström, försäljningschef Älvsbyhus.

Älvsbyhus har just investerat i ett stort, detaljplanerat område i Svärtinge, Norrköping. Tomtförsäljningen väntas börja under kvartal två och exploateringen görs under sommaren 2018.

Varje tomt är på cirka 1 500 kvadratmeter.

– Att sälja tomter är inte en huvudaffär för Älvsbyhus, det är mer ett smörjmedel för att få sälja fler hus. Vi vet att när vi kan erbjuda både tomt och hus så blir det ännu lättare för våra kunder att bygga ett nytt hus. Vår huvudaffär är fortsatt att sälja hus, säger Granström.

Sonnie Sundin, Rose-Marie Åkerberg och Willy Sundin tidigare ägare, har jobbat i flera år med att få detaljplaneringen färdig.

– Det känns tryggt att samarbeta med en sådan stabil exploatör som Älvsbyhus. Jag är övertygad om att det kommer skötas på ett seriöst och bra sätt, säger Sonnie Sundin.

Älvsbyhus är Sveriges största småhustillverkare och har som ambition att fördubbla sin volym av hus, ett strategiskt beslut som nu har lett till fler förändringar. En av dom var starten av Älvsbyhus Mark som just gjort sin första stora investering.

På området med 52 st. tomter finns det möjlighet att bygga valfri modell från Älvsbyhus husprogram
Mer information om tomterna kommer finnas på www.alvsbyhus.se inom kort.

Faktaruta:

  • Älvsbyhus mark startade våren 2016 och detta är den första stora investeringen som Älvsbyhus själva ska projektera
  • Har du mark att sälja, kontakta Olov Granström

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.