TAIF nära skräll borta mot serieledarna

21 JAN 2018
Skrivet av :

Robin Enmark gjorde ett mål när TAIF var nära en jätteskräll borta mot topplaget Sunderbyn.

Tvåråselets innebandyherrar var nära en skräll på fredagskvällen. Serieledande Sunderbyn vann med knapp marginal, 7-5 (1-1, 2-1, 4-3), hemma i Sunderbyns sporthall.

TAIF har verkligen utvecklat sitt spel och svarade återigen för en stabil insats. Älvsbylaget chockade serieledarna och var ett tag i ledningen med 2-1 efter mål av Robin Enmark och Viktor Lundström.

Två snabba mål av Sunderbyn i slutet av mittenperioden blev tyvärr matchavgörande för TAIF:s del.

I inledningen av tredje perioden gick Sunderbyn ifrån till 5-2. Men TAIF visade återigen prov på god moral. När Per-Felix Niia reducerade till 5-3 med tio minuter kvar skapades ånyo nerv i matchen.

På detta följde några svängiga minuter. Sunderbyn utökade först ledningen till 6-3 men två snabba repliker av TAIF inom loppet av fyra sekunder (!) skapade dramatik. Målskyttar; Viktor Lundström och Elliot Holmgren.

Målexplosionen fortsatte 18 sekunder senare. Men denna gång var det Sunderbyn som fullbordade slutresultatet till 7-5. Fem mål på två minuter och 47 sekunder…

All matchfakta hittar du här…

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.