TAIF nära skräll borta mot serieledarna

21 JAN 2018
Skrivet av :

Robin Enmark gjorde ett mål när TAIF var nära en jätteskräll borta mot topplaget Sunderbyn.

Tvåråselets innebandyherrar var nära en skräll på fredagskvällen. Serieledande Sunderbyn vann med knapp marginal, 7-5 (1-1, 2-1, 4-3), hemma i Sunderbyns sporthall.

TAIF har verkligen utvecklat sitt spel och svarade återigen för en stabil insats. Älvsbylaget chockade serieledarna och var ett tag i ledningen med 2-1 efter mål av Robin Enmark och Viktor Lundström.

Två snabba mål av Sunderbyn i slutet av mittenperioden blev tyvärr matchavgörande för TAIF:s del.

I inledningen av tredje perioden gick Sunderbyn ifrån till 5-2. Men TAIF visade återigen prov på god moral. När Per-Felix Niia reducerade till 5-3 med tio minuter kvar skapades ånyo nerv i matchen.

På detta följde några svängiga minuter. Sunderbyn utökade först ledningen till 6-3 men två snabba repliker av TAIF inom loppet av fyra sekunder (!) skapade dramatik. Målskyttar; Viktor Lundström och Elliot Holmgren.

Målexplosionen fortsatte 18 sekunder senare. Men denna gång var det Sunderbyn som fullbordade slutresultatet till 7-5. Fem mål på två minuter och 47 sekunder…

All matchfakta hittar du här…

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.