Ett steg till mot 50- 60- talslock

STORT BILDEXTRA: Vi uppmärksammade i juni 2017, Matilda Eklund som äger Älvåkragrillen och hennes satsning på en ombyggnad till ett trendigt matställe i Älvsbyn med personlig enkel stil i 50- 60- lock. Under måndagskvällen stängdes grillen kl 17 och det nästa stegen mot det satta mål startade.

Nöja med resultatet Camilla Backman och ägaren av Älvåkragrillen Matilda Eklund.

Utöver sommarens första steg med målning, var det tid att byta golv och möblering, en nya trendiga sortementskyltning och ännu mer Retro Look.

Läs här från den 14/6 ”Matilda satte piff på grillen”

Efter intensivt arbete där personalen, hantverkare och nära och kära som jobbade in på småtimmarna mot tisdag, så öppnade hon upp dörren på tisdagen till en trendigt ny Älvåkragrill, med mycket Retro Look och i 50- 60- talsstil.

 När vi träffar Matilda Eklund och Camilla Backman är de själva väldigt nöjda med slutresultatet och det nattliga slutförandet av ombyggnaden.

– Nu skall det bara sättas upp en tv-skärm med en levande meny med dagens och kvällens erbjudanden, säger Matilda Eklund.

– Att det har blivit något som kunderna gillar, märker vi då många långväga matgäster kommer hit under helger, bara för att få insupa retrolocken, säger Camilla Backman.

Så efter 17 år har det nu blivit 50- 60- talslook och många nya glada kunder på Älvåkragrillen..

Nu känner vi Retrokänslan direkt och hoppas att fler upptäcker det.

Härliga färger i harmoni, Rutigt, Svart och Vitt, Rött och Vitt i retromöbler, tidstypiska kylar, kryddställ och känsla av ”Så var det förr” är 100 %.

FB länk

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.