Vd-skifte i Polfärskt Bröd 2019

05 DEC 2017
Skrivet av :

Hans Jacobson .

Efter snart 20 år som vd och 35 år inom Polfärsktgruppen aviserar Hans Jacobson sin avgång som vd för Polfärskt Bröd AB. Ny vd tillsätts vid årsstämman 2019 och nyrekrytering kommer att påbörjas inom kort.

– Med all den föryngring som skett de senaste åren har Polfärsktgruppen en ljus framtid. Det finns en stark framtidstro och stor potential att utveckla verksamheten. Bilflottan utvecklas med nya fossilfria drivmedel och ska på längre sikt elektrifieras. Sedan slutet av 1990-talet har Polfärsktgruppen haft stor framgång i en konkurrensutsatt bransch. Vi har fördubblat vår omsättning och det finns en fortsatt potential att utveckla bolaget till nya nivåer, säger Hans Jacobson.

Hans har sålt bröd sedan tidigt 1980-tal. Han har haft en rad roller, bland annat som marknadschef i dåvarande Allbrödsgruppen. Från 1999 har han axlat rollen som vd och utvecklat polfärsktkonceptet och gruppen.

– Hans Jacobson och hans team har byggt en fantastisk kedja och ett fint företag. Vi står nu väl rustade när vi söker Polfärskt Bröds nästa ledare, säger Jonas Ideström styrelseordförande Polfärskt Bröd AB.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.