Uppskattad julbordspremiär i Polarkällaren och på luciadagen öppnas en gårdsbutik

10 DEC 2017
Skrivet av :

Dolores Köppe, Inger Johansson och Daniel wikslund i den mysiga Polarkällaren. FOTO: MARCEL KÖPPE

Polarkällarens julbordspremiär blev en succé.
– Coolaste kvällen på mycket länge, tycker komikern Åsa Ivarsdotter, från Piteå.

Nygårds AB, och ägaren Inger Johansson, har länge bjudit till bords i sin julkällare. Även redaktionen på Älvsbyn Just Nu har varit där och ätit. Läs mer här..

Den 24 november var det premiär för Ingers satsning på julbord. Dagen till ära bjöds gästerna på underhållning i världsklass av riksspelemannen Daniel Wikslund, bland annat känd från TV-serien Bastubaletten.

Gästerna lämnade tillställningen mätta och belåtna.
– På väg hem från en väääldigt speciell upplevelse i Polarkällaren hos Inger med VIP spelning av riksspelman Daniel Wiklsund. Tusen tack och nåt som jag kommer att bära med mig med värme och verkligen rekommenderar andra att uppleva, skriver Paula Fahlander från Luleå.

Här kan ni se en film från kvällen…

Den 13 december, på självaste luciadagen, är det dags för ännu en nyhet. Då öppnar Nygårds AB en gårdsbutik.
– Där säljer vi Nygårds egna hudvårdsprodukter, som till exempel storsäljaren kådsalva. Men även nyheter som männens favoriter skäggvax och skäggoljor i olika varianter. Även ansiktskrämen Cleopatra finns med i sortimentet, meddelar Inger, som tjuvstartade butiken den 5 december när författaren och frilansjournalisten Tobias Drejby beställde ett specialframtaget myggmedel mot tropiska myggor.

Tobias  Drejby_butikens_forsta_kund
© Marcel Köppe by www.marcelkoeppe.se

 

 

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.