Elva jul-akter på Tomte-SMÄKK i Forumbiografen

16 DEC 2017
Skrivet av :

Grande finale med alla medverkande artister som sjöng; War is Over

UPPDATERAD med TV. BILDEXTRA (se bildspel på alla medverkande nedan) : Inför ett hundratal lyssnare bjöd musikföreningen SMÄKK:s medlemmar på julstämning i form av julsånger i olika genre från punk till körsång. Initiativtagare bakom Tomte-SMÄKK var Sanna Hortlund. Dessutom medverkade Älvsbyns lucior.

Vi bjuder här på ett bildspel från den trevliga tillställningen som bjöd på hela elva akter; Nya Toner med Nicklas Thorneus, Anna Lundberg
Familjen Tapper, Rickard, Lisa och Maja, Josefine och Thomas Westbom, Stefan Marklund, Sanna Hortlund & Moa Berglund, Autumn Dust & Janne, Ruth o Enoch Mbakwe/Öhlund,  Louice Majunge & Janne Martinsson, Älvsbyns Lucior och Avslutning alla- War is Over.


Här nedan finns länkar till youtube filmade av Tommy Boström för SMÄKK-

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.