Elva jul-akter på Tomte-SMÄKK i Forumbiografen

16 DEC 2017
Skrivet av :

Grande finale med alla medverkande artister som sjöng; War is Over

UPPDATERAD med TV. BILDEXTRA (se bildspel på alla medverkande nedan) : Inför ett hundratal lyssnare bjöd musikföreningen SMÄKK:s medlemmar på julstämning i form av julsånger i olika genre från punk till körsång. Initiativtagare bakom Tomte-SMÄKK var Sanna Hortlund. Dessutom medverkade Älvsbyns lucior.

Vi bjuder här på ett bildspel från den trevliga tillställningen som bjöd på hela elva akter; Nya Toner med Nicklas Thorneus, Anna Lundberg
Familjen Tapper, Rickard, Lisa och Maja, Josefine och Thomas Westbom, Stefan Marklund, Sanna Hortlund & Moa Berglund, Autumn Dust & Janne, Ruth o Enoch Mbakwe/Öhlund,  Louice Majunge & Janne Martinsson, Älvsbyns Lucior och Avslutning alla- War is Over.


Här nedan finns länkar till youtube filmade av Tommy Boström för SMÄKK-

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.