Dags för final i “Shout it out live”

07 DEC 2017
Skrivet av :

Disregard the blood och Cartoon girlfriend spelar i finalen. FOTO: ABF

Vem vinner en heldag i BD-Pops studio med tekniker plus 7 000 kronor öronmärkta för musikrelaterade inköp? Vilka får resa till Helsingborg och ABF:s festival ”World of music” med band från hela Europa?
Svaret kommer på lördag i Forumbiografen när finalen av ABF:s talangtävling “Shout it out live” avgörs.

Norrbottens okända musiktalanger ska fram i rampljuset. Detta sker genom ABF:s satsning ”Shout it out live”.
– Det finns så otroligt många som skriver egen musik men som aldrig får en chans att uppträda, säger Patrik Öhlund.
Tillsammans med Jan Martinsson och Sven-Åke ”Svenka” Mella står han bakom projektet.

Efter tre deltävlingar ärr det dags för Grande Finale. Deltar gör Sunny Björkén, Piteå, The Parture, Luleå, Staffansdotter, Luleå, The Sideshow Effect, Luleå, Spritual Space, Piteå, Cartoon Girlfriend, Piteå, Diregard the Blood, Piteå och Painted sky, Luleå.

– Det kommer att bli en härlig kväll för alla musikälskare, lovar Janne Martinsson.

Inträdet är fritt.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.