134 viltolyckor i Norrbotten senaste veckan

01 DEC 2017
Skrivet av :

Som bilist gäller det att se upp i vintermörkret. Viltolyckorna är många. Från måndagen fram till lunchtid på fredagen hade 134 viltolyckor rapporterats till polisen i Norrbotten. Klockan 02:46 kolliderade en bil med två rådjur på länsväg 374, den så kallade Pitevägen, utanför Älvsbyn. Dessbättre rapporteras inga allvarliga personskador.

‘Detta rapporterar polisen:

Under måndagen: 24 ärenden

Tisdag: 33 ärenden

Onsdag: 35 ärenden

Torsdag: 38 ärenden

Hittills under fredagsdygnet: Fyra ärenden.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.