Surströmmingsfest hos PRO Älvsbyn

09 OKT 2017
Skrivet av :

Då PRO Älvsbyn ordnade sin traditionella surströmmingsfest, hade cirka 60 medlemmar hörsammat inbjudan och kommit till vår lokal för att äta och umgås.

När gäst-erna hade slagit sig ner vid de fint dukade borden, hälsade ordförande Gottner Eriksson alla hjärtligt väl-komna till festen, med förhoppning att det skulle bli en trevlig afton.

Surströmmingen med alla sina tillbehör förtärdes med god aptit och serveringspersonalen hade fullt upp med att se till att ingenting saknades på borden.

När så ätandet var avklarat och borden avdukade fick magarna en stunds vila, i väntan på kaffet och gofikat. Sedan höll Per-Arne Standar en musikquiz med både lätta och svåra frågor som vållade en del huvudbry.

Därefter serverades kaffet med tillbehör, detta gick också ner med god aptit och det var mätta och belåtna gäster som vandrade hemåt i kvällen.

Text och Foto: Lennarth Södersten – PRO Älvsbyn

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.