Polarbrödsgruppen investerar i Paradiset

21 OKT 2017
Skrivet av :

” Vi tycker att det är intressant att titta närmare på Paradiset, vars affärsidé påminner om amerikanska matvarukedjan  Whole Foods, att erbjuda utvalda produkter till medvetna konsumenter”, säger Karin Bodin, vd Polarbrödsgruppen.

Polarbrödsgruppen AB har investerat i Paradisets crowdfunding som avslutades på tisdagen. Paradiset är Skandinaviens största butikskedja för ekologiska matprodukter.

Polarbrödsgruppen har affärsutveckling som ett verksamhetsben och nu går man in med en mindre investering i denna uppstickare i livsmedelsbranschen.

– I Polarbrödsgruppen arbetar vi strategiskt med hållbarhetsfrågor. Vi tycker att det är intressant att titta närmare på Paradiset, vars affärsidé påminner om amerikanska matvarukedjan Whole Foods, att erbjuda utvalda produkter till medvetna konsumenter, säger Karin Bodin, vd Polarbrödsgruppen.

– Det känns roligt att samarbeta med Polarbrödsgruppen eftersom de jobbar seriöst och strategiskt med hållbarhetsfrågor, säger Johannes Cullberg vd och grundare Paradiset.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.