Polarbröd leverantör till café i London

07 OKT 2017
Skrivet av :

Polarbröd är leverantör till ett café i London som öppnades den 25 augusti. Snart finns bageriets produkter även på fik i Bryssel, Köpenhamn och München.

Satsningen bygger på ett samarbete med H&M:s nya butikskoncept ARKET. Projektet är ett steg på vägen för Polarbröd att hitta nya kontakter ute i världen.

– Vi är oerhört glada att samarbeta med Arket och ser med stor spänning fram emot ett för Polarbröd helt nytt sammanhang att sprida den nordiska mat- och brödkulturen, säger Sophie Everljung, market innovation manager på Polarbröd.

ARKET kommer att erbjuda enkla och tidlösa kollektioner för män, kvinnor och barn, accessoarer samt ett utvalt sortiment till hemmet. Varumärket inriktar sig på kvalitet samt tidlös och funktionell design.

I de flesta butikerna kommer det att finnas ett café som baseras på det nya nordiska köket med fokus på naturliga ingredienser och välbefinnande. Polarbröd levererar ett ekologiskt kakbröd som toppas med vegetariska fyllningar.

ARKETS café är ett självständigt koncept och serverar säsongsbaserat, vegetariskt, lokalproducerat och ekologiskt.

Den första butiken öppnades i London den 25 augusti 2017. Samtidigt öppnar Arkets onlinehandel i 18 europeiska länder. Butiken i London följs närmast av butiker i Bryssel, Köpenhamn och München.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.