Magnus ny ekonomichef i Polarbrödsgruppen.

31 OKT 2017
Skrivet av :

Magnus Bringhammar ny CFO/ekonomichef i Polarbrödsgruppen.

Den 1 november blir Magnus Bringhammar ny CFO/ekonomichef i Polarbrödsgruppen. Magnus har arbetat som affärscontroller på Polarbröd sedan januari 2017 och får nu det övergripande ansvaret för ekonomi- och finansfrågor i koncernens samtliga bolag.

– Det känns oerhört utmanande att få möjligheten att arbeta som CFO inom Polarbrödskoncernen. Det som för mig är helt nytt är det arbete som sker inom koncernen med uthållig försörjning. Detta gör att man får arbeta utifrån ett nytt perspektiv med ekonomi- och finansfrågor, säger Magnus Bringhammar.

Magnus har lång erfarenhet av affärsutveckling inom media-, industri- och fastighetsbranschen. Innan han kom till Polarbrödsgruppen var han VD på Umeå Tidning och han har tidigare arbetat som affärschef på VK Media.

– Magnus har på kort tid kommit in väldigt bra i organisationen. Med Magnus breda erfarenhet från näringslivet kommer han att göra stor nytta framöver inte bara i Polarbröd AB utan i hela Polarbrödsgruppen, säger Anders E Johansson, vd i Polarbröd AB.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.