Änglar finns i Sikfors och blir TV-program

03 OKT 2017
Skrivet av :

Kocken Åsa Jonsson på Sikfors Konferens & Fritidsby på bild tillsammans med mediet, den änglalike, Birkan Tore som gjorde en inspelning av ”Räddad av änglar” i Sikfors på tisdagen. FOTO: ÅSA NILSSON

Mediet Birkan Tore var på tisdagen i Sikfors för att spela in ett avsnitt för ”Räddad av Änglar”. Vem programmet handlar om är hemligt.
– Birkan var jättetrevlig när han besökte oss på Sikfors Konferens & Fritidsby. Vi hade också tipsat filmteamet om Sikorsgården vilket filmteamet tyckte var en bra inspelningsplats, berättar Åsa Nilsson, verksamhetsledare på anläggningen.

Mycket mer har inte filmteamet avslöjat. Men filmteamet har även varit i Älvsbyn och på Högheden.

”Möt personer som varit med om dramatiska olyckor, från flygkrascher till fall från hustak, men klarat sig helt oskadda. Mediet Birkan Tore hjälper dem att ta reda på om de fått hjälp av sina skyddsänglar” står att läsa på TV 4 play.

”Idag har vi tv inspelning nere hos oss, ”Räddad av Änglar” är här och gör en intervju av en person som varit med om en olycka i vår närhet för många år sen. Tyvärr får vi inte träffa Birkan Tore, han bor på Polar Hotel  i Älvsbyn inatt, men vi har träffat huvudpersonen!” skriver Åsa Nilsson på Facebook.

Men den änglalike Birkan Tore dök upp i restaurangen i Sikfors efter Åsa Nilssons inlägg och ställde upp på en bild med kocken Åsa Jonsson.

Älvsbyn med omnejd är verkligen i fokus bokstavligt menat. Inspelningen av TV-serien om jägarna pågår för fullt. Och nu detta…

Programmet från Älvsbyn och Sikfors kommer att sändas i april.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.