Andra perioden – TAIF:s fall

04 OKT 2017

Nils Nilsson gjorde ett mål. FOTO: KRISTER PALM

En olycklig andra period blev Tväråselets fall i bortamatchen mot Öjebyns IBF. Förlust med 6-10 (2-3, 0-4, 4-3).

Första perioden var jämn. Lagen följdes åt målmässigt. Öjebyn fick dock ett psykologiskt viktigt ledningsmål tio sekunder före första pausvilan.

Kanske blev det också avgörande för hela matchen. Andra perioden vann Öjebyn med 4-0 genom effektivitet. På sju skott gjorde hemmalaget fyra mål. Tungt för TAIF som dock repade mod.

Men underläget var för stort. Tväråselet vann sista perioden med 4-3 men var aldrig nära att hota.

TAIF har fortfarande en del att tänka på när det gäller spel på fullstor plan. Hemma i lite trångare Älvsbyns sporthall har de en fördel.

Målskyttar för TAIF; David Karlsson 2, Elliot Holmgren, Nils Nilsson, Viktor Lundström och Jonas Toftered.