Två mål av ”Freud”

24 SEP 2017
Skrivet av :

Fredrik ”Freud” Johansson gjorde ytterligare två mål i serieepilogen.

Skyttekungen Fredrik ”Freud” Johansson avslutade säsongen med två nya mål för Sikfors. Men det hjälpte föga. Sikfors förlorade bortamatchen mot Alterdalen med 2-7 (1-5).

Alterdalen rivstartade den betydelselösa matchen på sin hemmaplan Holma. Redan efter 25 minuter ledde hemmalaget med 5-0! Målskyttar; Niklas Keil, Mikael Bäckström, Christoffer Öhman, Jan Ulf Fredrik Berg Lagerlöf och Maximilian Gould.

Sedan tog sig Sikfors i kragen. Före paus tröstmålade Fredrik Johansson. Andra halvlek spelade lagen av serien. Alterdalen gjorde ytterligare ett litet ryck och gick ifrån till 7-1 efter mål av Philip Bergdahl och Johan Wessung innan ”Freud” snyggade till siffrorna.

Fredrik ”Freud” Johansson har svarat för 20 fullträffar denna säsong och lär vinna skytteligan.

Som lag kan Sikfors se tillbaka på en hyfsad säsong. Det blev 25 poäng och en sjätte plats i division fem södra.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.