Snöplig förlust för Sikfors

12 SEP 2017
Skrivet av :

Jenny Stenvall gjorde Sikfors mål. ARKIVBILD

Sikfors avslutade säsongen med en förarglig uddamålsförlust borta mot Arvidsjaur, 1-2 (0-0).
– Vi var det spelförande laget och skapade många chanser men hade återigen missflyt i avsluten, säger Emelie Berglund, spelande tränare.

Fem segrar, tre oavgjorda och sju förluster. Det blev facit för Sikfors fotbollsdamer denna sommar.
– Det kunde ha varit några poäng till men i stort känner vi oss nöjda med säsongen. Vi har spelat jämt med alla lag, till och med Norrsken under en halvlek, summerar Emelie.

I serieepilogen mot Arvidsjaur var Sikfors värda minst en poäng kanske alla tre. Gästerna var det spelförande laget men föll på två kontringar.

Annars var det Sikfors som tog ledningen med 1-0 direkt efter pausvilan genom Jenny Stenvall. Elva minuter senare kontrade Erika Renberg in 1-1 direkt efter en hörna av Sikfors! Därefter dröjde det bara två minuter innan Ebba Sundqvist satte det matchavgörande målet för Arvidsjaur.

– Snöpligt. För spelmässigt gjorde vi en bra match. Stundtals spelade vi riktigt fin fotboll. Men tyvärr hade vi inte marginalerna med oss, säger Emelie.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.