Mardrömshalvlek för Älvsbyn

06 SEP 2017
Skrivet av :

Emelie Hjertberg gjorde mål. Arkivbild.

Älvsbyns första halvlek hemma mot Öjebyn blev en mardröm. Gästerna var ofina nog att göra fyra mål på drygt en halvtimme. Tre av dem gjorde Emma Eriksson. Trots en bättre andra halva av matchen kunde inte Älvsbyn gå ikapp utan förlorade med 3-6 (0-4).

Två snabba mål direkt efter pausvilan tände en gnista hopp för hemmalaget. Först reducerade Anna Berglund till 1-4 redan i andra halvlekens andra minut. Mindre än två minuter senare satte Emelie Hjertberg 2-4.

Men när Kristin Jonsson gjorde 2-5 i den 67:e minuten kändes matchenen avgjord. Uppförsbacken för Älvsbyn blev för tung.

Visserligen reducerade Anna Berglund på nytt till 3-5 med elva minuter kvar. Målet fick dock inte mer än akademisk betydelse. Istället kunde Öjebyn sätta 3-6 strax innan slutsignalen.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.