Grillparty i Råbäcken

23 SEP 2017
Skrivet av :

Nysvenskar grillade i Råbäcken

Gunnel Nilsson rapporterar från ett grillparty med IOGT-NTO i Råbäcken utanför Boden: 

Yagub Abubakar. IOGT-NTO Boden, var en av deltagarna.

”Den 16:e september var vi inbjudna till grillparty hos IOGT-NTO i Boden. Regnet hängde i luften när vi startade färden till Råbäcken men väl framme klarnade det upp. Barn sparkade boll och vid grillplatsen ordnades det för grillning. Inne i torpet spred en brasa mysig värme. Vi var ca 25 personer som samlats, det hördes prat och skratt och återseendets glädje hos dem som inte sett varandra på länge var påtaglig.
Så var då hamburgarna färdiga och alla var hungriga och lät sig väl smaka antingen inomhus eller vid grillplatsen ute.
Efter maten bjöds vi på kaffe och hembakat. När klockan närmade sig 16 började uppbrottet. Vi från Älvsbyn var de sista gästerna som lämnade torpet efter att vi tackat för en fantastiskt fin dag.”

Gunnel Nilsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.