Fyra mål av skyttedrottningen Anna

17 SEP 2017
Skrivet av :

Anna Berglund gjorde fyra mål i hemmamatchen mot Lira. Här är ett av dem på väg… FOTO: KRISTER PALM

BILDEXTRA: Älvsbyns skyttedrottning, Anna Berglund, fortsätter att leverera. I säsongens sista hemmamatch mot Lira gjorde hon fyra mål. Matchen slutade 4-4 (3-3).
– Målskyttet har lossnat. Det bara rullar på, säger Anna som totalt svarat för 25 mål och ligger tvåa i skytteligan efter Sofia Lund, Svartbjörnsbyn.

Första halvlek bjöd på ett målkalas med hela sex mål. Det första gjorde Anna Berglund redan i den sjunde minuten. Fyra minuter senare kvitterade Lira till 1-1 innan Anna Berglund återigen gav hemmalaget ledningen. Då var inte ens kvarten spelat av matchen.

Men Lira vände på steken. Ellen Asp och Alice Öhman satte 2-2 respektive 2-3 i den 25 och 33 matchminuten. Fem minuter före pausvilan kvitterade Anna Berglund till 3-3 i denna svängiga match.

Andra halvlek var endast åtta minuter gammal när Anna noterades för sin fjärde fullträff. Återigen var Älvsbyn i förarsätet.

Men med 20 minuter kvar kvitterade Alva Lomakka till 4-4.

Fyra mål i en och samma match, hur känns det?
– Bra, förstås.

Är du nöjd med säsongen?
– Ja, både för egen del och med hela laget. Som nykomlingar var vårt mål att klara nytt kontrakt. Det har vi gjort med råge trots en stundtals tunn trupp, svarar Anna.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.