Föreningsmöte PRO Älvsbyn

10 SEP 2017
Skrivet av :

När PRO Älvsbyn bjöd in till föreningsmöte, hade ett 40-tal medlemmar tagit sig till vår lokal på Älvåsvägen.

Sedan ordförande Gottner Eriksson hälsat alla välkomna till mötet, serverades smörgåsarna och kaffet – som intogs under livligt samspråk.

Nästa punkt på programmet, var vår inbjudna gäst – Margareta Lundberg från Räddningstjänsten i Älvsbyn, som visade upp och pratade om den så kallade” Kris-lådan” med saker som är bra att ha hemma, om det till exempel skulle bli ett längre strömavbrott. Som var en bra och nödvändig information.

Därefter berättades om vilka aktiviteter som är på gång – närmast på programmet är surströmmingen den 20 Sept. en eventuell bussresa i Oktober och en träff i samma månad – förutom de vanliga återkommande: Motion 2 gånger i veckan, Boule Torsdagar och Söndagar och Bingon varje Tisdag.

Vår studieorganisatör Birgit informerade om vilka cirklar som är på G.

En samhällscirkel ”Tänk efter före”, Tenn-broderier, Språkcirkel: spanska eller engelska.

Som brukligt avslutades mötet med dragning på det för-sålda lotteriet – med många fina vinster.

Ordförande tackade sedan för denna gång och hälsade välkommen åter till nästa möte.

 

Text: Lennarth Södersten, PRO Älvsbyn

Foto: Birgit E. Granström

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.