Sikfors vann komfortabelt

23 AUG 2017

Fredrik ”Freud” Johansson, gjorde två mål.

Målskytten Fredrik ”Freud” Johansson har hittat målet igen. Med två mål från hans sida vann Sikfors övertygande hemma på Forsvallen mot Svensbyn med 3-1 (2-0). Sikfors tredje mål gjordes av Oskar Öhgren.
– Tre poäng. Det är vi nöjda med, säger Mikael Nilsson, tränare i Sikfors.

Svensbyn är seriens bottenlag. Men de tog poäng mot Arvidsjaur senast.
– De har växt och blivit bättre. Därför var det skönt med en seger. Vi var tvungna att vara på tårna, påpekar Mikael.

Och på tårna var Sikfors denna gång. Redan efter sex minuter satte ”Freud” 1-0. När sedan Oskar Öhgren utökade till 2-0 efter knappt en halvtimmes spel kändes hemmalagets seger ganska trygg.

Men Svensbyn reducerade genom Nuttakit Tacum i den 69:e minuten. Plötsligt var det nerv i matchen på nytt.

Tretton minuter senare nickade ”Freud” in 3-1 och då var matchen avgjord. En skön seger för Sikfors som haft marginalerna emot sig de senaste matcherna.