Sikfors orkade en halvlek

21 AUG 2017

Victoria Dalkvist gav Sikfors ledningen.

Sikfors tog överraskande ledningen mot seriesuveränerna Norrsken hemma på Forsvallen. Målskytt Victoria Dalkvist. Gästerna fick kämpa hårt för en kvittering. I 35 minuter orkade Sikfors stå emot. Sedan rasade allt i andra halvlek. Resultat: 1-12 (1-2).

– Det är bara att tacka för lektionen, säger Leif Cederlund, tränare i Sikfors.
Hemmalaget saknade också ett stort antal spelare.
– Vilket förstås blir extra kostsamt när vi möter ett motstånd som Norrsken.

Sikfors spelade bra i 45 minuter men sedan tröt orken.
– Vi kan ta med oss det positiva, och det är första halvlek då vi ger dem en match.

Norrsken visade klass. Inte minst skottmässigt. De fem första målen gjordes från distans. Gästerna hade också ett flertal frilägen i andra halvlek som Sikfors målvakt Eva Pettersson räddade.