Nybyn tappade motivationen efter en halvlek

23 AUG 2017

Magnus Molin, var inte nöjd med lagets andra halvlek.

I en halvlek lyckades Nybyn stå emot borta mot topplaget Alterdalen under tisdagskvällen. Då stod det ”bara” 1-0 till hemmalaget. Men efter paus rasade allt.
– Vi gjorde en bedrövlig andra halvlek, konstaterar Magnus Molin, tränar i Nybyn, sedan laget förlorat med 0-7.

Redan efter tolv minuter gav Alexander Rönnqvist alterdalen ledningen. Men Nybyn stretade emot riktigt bra.
– I pausen pratade ihop oss om att täppa till deras mittfält. Men det blev tyvärr precis tvärt om, säger Magnus.

Fyra snabba mål i av hemmalaget andra halvlek fick Nybyn att helt tappa motivationen. Först gjorde Simon Bergner två mål i minut 51 och 55. Sedan utökade Jens Hedström till 4-0 i minut 59. Och när Mikael Bäckström satte 5-0 fyra minuter senare var det gamnacke på älvsbyspelarna.

– Bara att bryta ihop och komma igen. säger Magnus.
– I våra bästa stunder spelar vi fantastisk fotboll. Men vi är för svajiga och ojämna. I dag var vi chanslösa.

De två sista målen gjordes av Jan Ulf Fredrik Berg Lagerlöf i slutet av matchen.