Målkalas för Sikfors

11 AUG 2017
Skrivet av :

Mikael Nilsson, nöjd tränare i Sikfors.

Sikfors fotbollsherrar bjöd sin hemmapublik på ett riktigt målkalas. Seger med 9-2 (5-1) över Arvidsjaur på Forsvallen. Gustav Bergström gjorde fyra (!) av målen.
– Vi kunde ha gjort dubbla antalet mål, säger Mikael Nilsson, tränare i Sikfors.

Bortamatchen mot Arvidsjaur före sommaruppehållet blev en jämn drabbning.
– Vi hade förväntat oss tuffare motstånd. Nu blev det en ganska bekväm och harmonisk tillställning, tycker Mikael.

Sikfors var, som ni förstår av resultatet, helt överlägsna. Segern hade kunnat bli tvåsiffrig. Seriens skyttekung Fredrik ”Freud” Johansson gjorde ett mål men hade tio klara chanser till, Tyvärr gick det troll i avslutningarna för hans del denna match. Dessutom verkade gästernas målvakt ha bestämt sig för att sätta stopp för just ”Freud”.

Roligast på planen hade förmodligen Gustav Bergström som svarade för hela fyra fullträffar. Övriga målskyttar i hemmalaget var; Robert Öman, Marcus Öman och Andreas Sohlman. Dessutom bjöd Arvidsjaur på ett självmål.

Ny spelare i Sikfors var mittfältaren Thomas Hedman.
– Han var otroligt duktig. Han blir en förstärkning under hösten, säger Mikael.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.