Händelserik helg i Älvsbyn

04 AUG 2017
Skrivet av :

Två-dagars folkrace på Högheden, DM i hästhoppning, matfestival, elitfotboll, Körfestival med Roger Pontare och Anna-Lotta Larsson på Storforsens naturscen plus pubafton i Raimos bar. Det väntar en händelserik helg i Älvsbyn.

DM i hästhoppning.

Älvsbyns Motorsällskap arrangerar tvådagarstävling på Höghedens motorstadion under lördag och söndag. Andra ”äkta” hästkrafter väntar hos Älvsbyns Ryttarförening som står värd för DM i hästhoppning samma dagar.

Matfestival.

På lördagen fylls Lomtjärnsparken i centrala Älvsbyn av internationella dofter, när matfestivalen dukar upp en massa läckerheter. det blir också musik och underhållning.

I morgon, lördag, spelar Piteå IF:s allsvenska fotbollsdamer en träningsmatch mot norska laget Grand Bodö på Älvåkra.

Samma afton bjuder Roger Pontare och Anna-Lotta Larsson, tillsammans med fem körer på konsert i Storforsens naturreservat. Deltagande körer är; Schlagerkören, Support Choir, Bothnia Vocals, Sångarna (Korskyrkan Älvsbyn) och Snapsakademien, Luleå tekniska universitet plus en barnmusikgrupp.

Raimos bar.

Storforsens hotell kör sedan en pubafton i Raimos Bar.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.