Gedigen insats men uddamålsförlust för Älvsbyn

26 AUG 2017
Skrivet av :

Anna Berglund målskytt på nytt. ARKIVBILD

Älvsbyns fotbollsdamer svarade för ännu en gedigen insats i bortamatchen mot Alvik på fredagskvällen. Men tyvärr blev det uddamålsförlust med 1-2 (0-0).

Matchen var jämn och första halvlek på Liko Arena slutade mållös. En kvart efter pausvilan satte Julia Bäck 1-0 för hemmalaget. Åtta minuter senare utökade Felicia Karlsson till 2-0. Det blev ödesminuter för Älvsbyn som försökte jaga ikapp.

Anna Berglund reducerade två minuter in på tilläggstiden. Men målet kom för sent.

Trots förlusten en ny bra match av Älvsbyn.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.