Filosofisk seger för Sikfors

29 AUG 2017
Skrivet av :

Martin Lundberg säker straffskytt.

Kriminologi och psykoterapi. Det blev vinst-receptet för Sikfors borta mot ISK/HIF/LIF på Hifton i Hemmingsmark. Segern skrevs till 3-1 (2-0).
– En rättvis seger, tycker spelande tränaren Oskar Öhgren.

Sikfors tog ledningen genom Martin Lundberg på straff. Hans 31:a (!) straffmål. en riktig skarprättare. Men så är han också son till före detta fruktade forwarden i Hemmingsmark och Blåsmark, tillika numera världens snällaste polis och förre måltjuven Per Lundberg. Så Martin vet hur motståndarlag ska straffas. (Ursäkta jämförelsen).

Sikfors utökade till 2-0 och 3-0 genom skytteligaledaren Fredrik ”Freud” Johansson. (Och här kommer nu ytterligare en jämförelse). Läkaren Sigmund Freud grundande psykoanalysen. En del av denna byggde på sexuella faktorer. Sikfors egna ”Freud” såg med sina två mål att ta lusten från motståndarna.

Segern kan betraktas som en säker trepoängare för Sikfors. Bäst denna gång var mittfältaren Markus Öman.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.