UFO:n över Långviken i Mellanström

10 JUL 2017
Skrivet av :

En iakttagelse av två UFO;n (Unidentified flying objekt) har rapporterats av vittnen i Långviken vid Storavan, Arjeplogs kommun. 
” De kom över vårt hustak och försvinner i västlig riktning”, berättar en av observatörerna till riksorganisationen UFO-Sverige.

Händelsen inträffade den 18 juni och är under utredning.
”Min fru och jag sitter på vår altan i vår stuga stuga, Långviken, Arjeplog. Klockan är 16:25 på eftermiddagen. Den 18 juni hör vi något som klyver vinden över våra huvuden… Jag hinner se två föremål som försvinner på 25-30 meters höjd. Något djup av föremålen hann jag aldrig uppfatta”, uppger rapportören och fortsätter:

” Min fru såg inte föremålen men hörde ljuden efter det. När jag pratade med min svägerska som har sin stuga 50 meter från oss så hade hon också hört det här ljudet. Men hon hade mera hört det som ett högt visslande ljud. Om jag skulle försöka beskriva formen på föremålet skulle jag säga rektangulärt. Kanske cirka 15 centimeter högt och 50 centimeter brett. Om det var rundat eller spetsig utåt kanterna kan jag inte säga i den hastigheten. Färgen var definitivt blyertsgrå eller mörkare”.

Källa. UFO-Sverige

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.