Målvakten fick en geting i brallan

19 JUL 2017
Skrivet av :

Piteå IF:s allsvenska fotbollsdamer spelar en träningsmatch mot norska laget Grand Bodö på Älvåkra den 5 augusti. Då är PIF:s landslagsmålvakt, Hilda Carlén, tillbaka från EM-äventyret. För Aftonbladet berättar Hilda varför hon stod och slog sig på rumpan i en hemmamatch.

Hilda får frågan: Vad är det konstigaste som har hänt dig på fotbollsplanen?”

– Det låter ju helt sjukt men jag fick en geting inför byxan under en damallsvensk match uppe i Piteå förra eller förrförra säsongen. Den stack mig tre gånger på skinkan men bollen var på andra sidan som tur var. Men det gjorde skitont och jag stod där och slog mig på rumpan. Folk måste verkligen ha undrat vad jag höll på med, men nu kan jag säga det! berättar Hilda.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.