Goda äventyr med skatter från Polarbröd

11 JUL 2017
Skrivet av :

Polarbröd lanserar kampanjen ”Goda äventyr”.  En skattjakt där det finns bröd att hämta för de som kommer i tid. 

– Vi vill att fler familjer ska ta sig ut i naturen och upptäcka alla de fina utflyktsmålen som finns i vår närhet oavsett om du bor i stan eller på landet. Därför känns det väldigt kul att även få erbjuda familjen ett litet extra äventyr och möjligheten att hitta några av de digitala brödkupongerna vi har gömt i naturen. Helt enkelt fler goda äventyr, säger Elin Emanuelsson, Digital Manager Polarbröd.

På Polarbröds hemsida hittar du 100 tips på utflyktsmål där digitala brödkuponger löpande placeras ut och som kan hittas med hjälp av sin mobil.

Kampanjen ”Goda äventyr” startade den 6 juli då de första kupongerna släpptes på 25 utvalda platser runt om i Sverige. På sidan www.polarbrod.se/goda-aventyr hittas förutom de 100 utflyktsmålen även tips på lekar och recept som kan vara bra att ha på utflykten.

Sidan är utformad så att även de minsta i familjen kan vara med och leta. Först väljs en plats där du vill leta efter de gömda kupongerna. Sedan kan du enkelt se hur man tar sig till de digitala brödkupongerna innan de tar slut. Så förutom att hitta bröd så kanske du springer på andra familjer som också är ute och letar.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.