Dags för årets sommarparty i Älvsbyn

19 JUL 2017
Skrivet av :

Clary´s krog rustar för sommarparty i centrala Älvsbyn. Redan i morgon, torsdag, smygöppnar festivalen med en gratiskväll.
– Förra året togs satsningen emot väldigt väl. Vi hoppas på ännu bättre gensvar i år, säger Ingemar Nilsson som driver krogen tillsammans med hustrun Charlotta.

“Under kvällarna erbjuder vi a´la carte och hamburgare”, berättar Ingemar.

Festivalområdet är 2 500 kvadratmeter.
– Vi har inhägnat hela ytan mellan krogen och Forums parkering, berättar Nilsson.

Sommarpartyt är en fortsättning av “gamla” Rallarsvängen.
– Förr hade vi ett tält men med Clary’s krog är vi mer kompletta och kan erbjuda hela spektrumet från mat till öl, vin och andra drycker, tycker Ingemar.

Redan i kväll, torsdag, tjuvstartar minifestivalen med en gratiskväll för att sedan dra igång på riktigt under fredagen och lördagen. Fredag spelar populära Skellefteåbandet Krutov. På lördagen svarar Dynamite för de rockiga tongångarna. Vid regn flyttas spelningar under tak i Galaxen. Men paret Nilsson ser, enligt prognoserna, ut att ha tur med vädret.

På matsidan serveras en grillbuffé på dagarna.
– Under kvällarna erbjuder vi a´la carte och hamburgare, berättar Ingemar.

Sex vakter kommer att hålla ordning på området.
– Förra årets arrangemang gick väldigt lugnt och städat till, säger Ingemar.

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.