Sveriges andra Polarbar

12 JUN 2017
Skrivet av :

Polarbröd satsar vidare på sitt cafékoncept. Den 5 juni invigdes koncernens andra Polarbar i Sveriges största köpcentrum, Mall of Scandinavia i Solna.

– Lyckas vi här betyder det att vi skapat unika kundvärden. Efter att ha bevisat att vi kan sälja mackor i Sveriges resehub nummer 1, Stockholms Centralstation, är det i linje med vår strategi att nu välja den största gallerian som nästa plats för Polarbar, säger Jonas Forsberg, affärsutvecklare på Polarbröd.

Under invigningen av Polarbar i Mall of Scandinavia fick förbipasserade Jubileumskaka och recept på en smörgåstårta.

– Vi vill utveckla vårt cafékoncept i miljöer med hård konkurrens och här är Mall of Scandinavia den perfekta platsen, säger Jonas Forsberg.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.