Sommarträff PRO Älvsbyn

26 JUN 2017
Skrivet av :

På sommarens hittills varmaste dag, inbjöd PRO Älvsbyn sina medlemmar till träff i Lomtjärnsparken. Sedan ordförande Gottner Eriksson hälsat alla välkomna, började dagen med en tipsrunda i parken, där ett antal kluriga frågor skulle besvaras.

Därefter intog duon Lets Dance från Piteå scenen och bjöd på ett antal gamla godingar, som uppskattades av åskådarna, som sjöng med i låtarna och vissa tog sig också en svängom.

När sången hade avklingat, bjöds så på den efterlängtade grill-korven, som hade en strykande åtgång bland matfriska gäster.

Som slutkläm blev det så dags för prisutdelning i tipsrundan. Många fick pris från det fina vinstbordet, med saker som hade skänkts till detta tillfälle.

Då detta var klart, så tackade ordförande för denna gång, önskade alla en trevlig sommar och hälsade välkommen till höstens många aktiviteter.

TEXT : LENNART SÖDERSTEN

FOTO: ANITA KARLSSON

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.