Misshandel, bråk och narkotika

11 JUN 2017
Skrivet av :

Polisen har haft en del att göra i Älvsbyn under helgen. Allvarligaste händelsen inträffade en halvtimme före midnatt på fredagen när en man i 20-årsåldern misshandlades allvarligt efter att ha blivit slagen med ett tillhygge.

När polispatrullen kom till platsen greps en man i 35-årsåldern misstänkt för grov misshandel. Han anhölls under lördagen av åklagare. Den 20-årige mannen fördes till sjukhus med ambulans.

Klockan 18:02 på lördagen fick polisen larm om ett bråk utanför järnvägsstationen i Älvsbyn. Denna gång av lindrigare art. Det visade sig att en man och kvinna blivit osams. Båda var berusade men ingen skadad. Polis gjorde förhör på plats och upprättade en anmälan om misshandel.

Strax före klockan 23:00 på lördagen stoppade polisen en ung man i 20-årsåldern som misstänktes vara påverkade av narkotika. Han togs till polisstationen för provtagning. 20-åringen är misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.