Cykel-lopp längs Piteälven för gott ändamål

06 JUN 2017
Skrivet av :

72-årige Maurice Gauslard är en fransk cykel- och vinälskare. Sedan tio år växlar han boende mellan Vidsel och franska Chinon. Maurice driver även ett mindre vin-företag och är initiativrik. Tillsammans med Vidsels IK arrangerar han Vidsel Classic Bikeride för Barncancerfonden den 10 juni.

Deltagarna kan välja mellan tre distanser; 58, 28 och 15 kilometer. Gemensam målgång för alla klasser sker vid Hotell Storforsen.

Efter målgång arrangerar Maurice en ickeformell vinprovning. Den som vill kan också boka boende på hotellet.

Mer information hittar du här…

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.