Andra raka för Sikfors

04 JUN 2017

Martin Lundberg och Victor Lundberg gjorde var sitt mål.

Sikfors tog sin andra raka seger när ISK/HIF/LIF besegrades hemma på Forsvallen under söndagskvällen. Segersiffrorna skrev till 4-3 (1-2).
– Vi tog dem på orken, säger Mikael Nilsson, tränare i Sikfors.

De 73 personerna i publiken bjöds på en svängig och målrik tillställning. Gästerna tog ledningen i den 13:e minuten genom Johannes Sandström. Nio minuter senare kvitterade Fredrik ”Freud” Johansson.

Efter en halvtimmes spel återtog ISK/HIF/LIF det målmässiga övertaget när Nicholas Johansson satte 1-2.

Efter pausvilan övertog domaren David Olovsson huvudrollen.
– Han blåste tyvärr sönder matchen, tycker Mikael Nilsson.

Bland annat åkte Sikfors på tre varningar inom loppet av en minut i andra halvlek. De drabbade Karl Oskar Ögren, Fredrik Johansson och Gustav Bergström.

Hemmalaget agerade emellertid klokt och det vassa forwardsparet Victor Lundberg och Fredrik Johansson vände matchen. Först gjorde Victor 2-2 i matchminut 61. Sedan satte ”Freud” sitt andra mål för dagen två minuter senare.

– Fredrik och Victor var riktigt bra i dag. Det skapade stora problem för ISK/HIF/LIF:s försvar, berömmer Mikael.

Gästerna hade dock inte sagt sista ordet. Pär Sundström kvitterade direkt på en frispark med 20 minuter kvar att spela.

Men denna afton var Sikfors det fysiskt starkare laget. Gästerna orkade inte stå emot. Matchvinnare för hemmalaget blev Martin Lundberg som satte 4-3 på straff.

Därmed har Sikfors gjort nio mål på de senaste två matcherna. Skönt och bra för självförtroendet.

En bra laginsats av Sikfors. Victor och Fredrik har redan berömts. Höjde sig över mängden gjorde också mittfältaren Gustav Bergström.
– Dessutom tycker jag att hela fyrbackslinjen stod upp bra, säger Nilsson.