Älvsbyn föll borta mot Malmbergets AIF

17 JUN 2017

Efter två riktigt bra matcher mot Alvik och Notviken föll Älvsbyn tungt borta mot topplaget Malmbergets AIF med 0-5 (0-2).

Älvsbyn kämpade väl men kunde inte stå emot MAIF på Tallbacka IP. Hemmalaget var både starkare och effektivare.

Hemmalagets Lina Askebrand inledde målskyttet i den elfte minuten. Simone Midbjer utökade till 2-0 fem minuter före pausvilan.

En olycksminut för Älvsbyn i början av andra halvlek avgjorde definitivt. I matchminut 57 och 58 gjorde först Lina Askebrand sitt andra mål för dagen och i anfallet efter satte Elin Lindkvist Huuva 4-0.

Slutresultatet, 5-0, spikades av Nadja Sjaunja precis innan slutsignalen.

Malmberget leder serien två poäng före Luleå SK men med en match mer spelad.

Älvsbyn får ta nya tag. Laget har i sina bästa stunder visat att de kan rubba alla motståndare i serien.

Den 21 juni väntar för Älvsbyns del bortamatch mot Munksunds Skuthamns SK.