Älvsbyhus startar nytt affärsområde

28 JUN 2017
Skrivet av :

Olov Granström, försäljningschef, Älvsbyhus.

Älvsbyhus fortsätter att investera och expandera, nu startar bolaget ett nytt affärsområde: företagsmarknad.

– Vi har redan större avtal som till exempel med LKAB i Malmfälten, men ser en stor potential här att växa, säger Olov Granström, försäljningschef, Älvsbyhus.

Älvsbyhus har nyligen byggt ut sina fabriker och lanserat en helt ny serie hus med den nya klimatsmarta väggkonstruktionen EnergyWall som kanske är marknadens bästa för småhus. Dessutom har bolaget startat ett markbolag för att kunna erbjuda både tomtmark och hus i framtida affärer.

Nu fortsätter Älvsbyhus sin utvecklingsresa och startar ett nytt affärsområde: företagsmarknad.

Olov Granström, försäljningschef, Älvsbyhus:

– Vi ser en stor potential här och vill bygga upp ett mer systematiskt sälj på området. Vi söker nu en första Key Account för företagsmarknad, en senior person som kan vara med och utveckla affärsområdet med oss. Det känns väldigt spännande att ta ytterligare ett steg framåt.

– Vi har redan avtal som till exempel med LKAB i Malmfälten, men har egentligen inte haft någon organiserad säljorganisation mot just företagsmarknad. Det vi ser är att det självklart går att sluta större avtal om stora volymer som bygger vår kundstock över tid. Och vi vet att vi är mycket konkurrenskraftiga då vi kan kombinera hög kvalitét med marknadens bästa pris, konstaterar Granström.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.