Älvsbyhus-chef på fartfyllt uppdrag

01 JUN 2017
Skrivet av :

Stefan Johansson i kartläsarstolen tillsammans med Curt Jonsson i hans legendariska 142 Blå.
FOTO: EILERT GEZELIUS

Stefan Johansson, vice VD på Älvsbyhus, är van att sitta i förarsätet bland landets småhustillverkare. I söndags fick han ta plats i högerstolen som kartläsare till Curt Jonsson, Tväråns IF, när Racingspecialen avgjordes i Piteå.

”Ja, Älvsbyhus Vice VD Stefan Johansson, som var Broder Curts Codriver ,tyckte verkligen om att få åka med och var inte alls åkrädd!”, hälsar Anders Jonsson, nöjd Teamchef via Facebook.

Eilert Gezelius, motorentusiast och orakel inom bilsporten, välkomnar initiativet.
”Curt Jonsson Tväråns IF hade en av sina sponsorer i högerstol. Faktiskt ett lysande tillfälle att kunna ge dessa en inblick i vad det här handlar om”, skriver han på sin Facebook-sida Motor Norr.

Curt från Sikfors, med sin numera legendariska Volvo 142 Blå, blev 5:a i appendixklassen (veteranbilar) med sin bästa notering 2.34.102 som även räckte till dagens 19:e bästa körning.

Curt Jonsson lånade även ut sin bil till sin ordinarie kartläsare Lars Nilsson som rattade hem en 8:e plats i appendix och 34:e totalt. Till höger om sig hade Lars lånat in Henrik Vikström som codriver.

Som tur var lyckades inte Lars besegra Curt och därmed är väl husfriden i teamet intakt 🙂

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.