Lyckat integrationsprojekt

03 MAJ 2017
Skrivet av :

Matilda Wiklund på Älvsby Folkhögskola. FOTO: STERLING NILSSON

40 nysvenskar och svenskar har matchats ihop i det Integrationsprojekt som letts av Matilda Wiklund på Älvsby Folkhögskola i samarbete med kommunen, församlingen, länsstyrelsen och Sparbanken Nord. 

– Men nu är det slut med finansieringen från länsstyrelsen. Vår ambition är att hitta en annan finansiering för att fortsätta verksamheten som varit väldigt lyckad. Integration är en fråga som berör oss alla. Jag hoppas att vi kan fortsätta arbeta tillsammans, hälsade Matilda och bjöd in så väl det lokala näringslivet som privatpersoner till projektet i samband med senaste Företagarfrukosten.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.