Polarbröds nya koncernbildning

Anders E Johansson, ny VD för Polarbröd AB. FOTO: STERLING NILSSON

Karin Bodin, VD för Polarbrödsgruppen AB, berättade om den nya koncernbildningen under senaste Företagarfrukosten i Älvsbyn.
– Polarbrödskoncernen och Polarrenenkoncernen har slagits samman till en enda koncern. Ledningsgruppen i moderbolaget Polarbrödsgruppen får ny bemanning från första maj, förklarade hon.

Karin Bodin, VD för Polarbrödsgruppen AB (stående). FOTO: STERLING NILSSON

Anders Öquist slutar som VD i Polarrenen och kommer att arbeta med övergripande affärsutveckling för hela koncernen. Hans tjänst flyttas från Polarrenen till moderbolaget Polarbrödsgruppen den första maj.

Ny VD för Polarrenen blir Elisabet Nilsson Singh, idag vice VD i Polarrenen. Polarrenen kommer att fokusera verksamheten mer mot fastigheter och förnybar energi.
– Ett naturligt steg för mig. Jag är ju uppvuxen med företaget, hälsade Elisabet.

Anders E Johansson, ny VD för Polarbröd AB, informerade om kommande investeringar i Bredbyn.

– Vi har många satsningar på gång liksom nya produkter, berättade Anders som tycker det är häftigt att arbeta för Polarbröd.

– Det är många som vill studera det goda arbetet. Ledande politiker och ministrar ringer oss för att boka besök, förklarade han och påminde om statsminister Stefan Löfvens besök i höstas och samma dag som företagarfrukosten kom centerns partiledare Annie Lööf för att få en rundvandring i bageriet i Älvsbyn.

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.