Pär Jonsson ny styrelseledamot i Filmpool Nord

25 APR 2017
Skrivet av :

Pär Jonsson.

Lennart Håkansson är ny styrelseordförande för Filmpool Nord. Ny i bolagsstyrelsen är också Pär Jonsson, tidigare näringslivschef i Älvsbyns kommun.
– Filmpool Nord spelar en viktig roll för de filmskapare och företag som är verksamma i filmbranschen i Norrbotten. Och verksamheten betyder också mycket för näringsliv och samhällsutveckling i Norrbotten, både direkt och indirekt, inte minst för besöksnäringen. Filmpool Nord är mitt inne i en spännande resa i en filmbransch i förändring. Det är jätteroligt att få vara med och arbeta med detta, säger Lennart Håkansson.

Lennart Håkansson

Lennart Håkansson är redaktör och ansvarig utgivare för Affärer i Norr och har ett förflutet som bland annat chefredaktör och tidningschef för NSD och Dala-Demokraten samt som journalist på Sveriges Radio. Han efterträder Jan Palo som självmant avsade sig sina uppdrag efter 17 år i styrelsen varav de nio senaste som ordförande.
Inför årsstämman valde även Eva Quist, Arjeplog att ställa sin plats i Filmpool Nords styrelse till förfogande. Årsstämman valde Pär Jonsson, avgående näringslivschef i Älvsbyns kommun, till ny ledamot.

Filmpool Nords styrelse från och med årsstämman 18 april 2017:
Lennart Håkansson, ordförande
Sonia Harr, chef Folkets Hus Boden
Clas Gunnarsson, filmdistributör Scanbox Göteborg
Ingrid Bergman, fd filmkonsulent Film i Västernorrland Sundsvall
Pär Jonsson, Älvsbyn

Källa: Filmpool Nord

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.