Älvsbyns fotbollsdamer bjöd på nytt målkalas – Anna tvåmålsskytt

13 APR 2017
Skrivet av :

Anna Berglund blev tvåmålsskytt. FOTO: KRISTER PALM

BILDEXTRA: Älvsbyns fotbollsdamer går som tåget i Lilla COOP Cup. Andra matchen och andra storsegern. I veckan var det Sävast som fick vända hem från Älvåkra med en svidande förlust i baken. Älvsbyn vann med 4-1 (3-1).

I första matchen vann Älvsbyn över Sikfors med 4-0. Nu blev det återigen fyra mål framåt. Anna Berglund blev tvåmålsskytt. Lovisa Westerlund och Emelie Hjertberg gjorde de övriga.

Se fler bilder av Krister Palm nedan:

 

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.