Älvsbyns fotbollsdamer bjöd på nytt målkalas – Anna tvåmålsskytt

13 APR 2017
Skrivet av :

Anna Berglund blev tvåmålsskytt. FOTO: KRISTER PALM

BILDEXTRA: Älvsbyns fotbollsdamer går som tåget i Lilla COOP Cup. Andra matchen och andra storsegern. I veckan var det Sävast som fick vända hem från Älvåkra med en svidande förlust i baken. Älvsbyn vann med 4-1 (3-1).

I första matchen vann Älvsbyn över Sikfors med 4-0. Nu blev det återigen fyra mål framåt. Anna Berglund blev tvåmålsskytt. Lovisa Westerlund och Emelie Hjertberg gjorde de övriga.

Se fler bilder av Krister Palm nedan:

 

Om Skribenten
Frida är en inspirerad tvåbarnsförälder som kan liknas vid en schweisisk armékniv; multifunktionell till max. Förutom idéer producerar hon annonser och artiklar. Brinner för (och med) byaanda och drömmer om världsfred.