Välbesökt årsmöte PRO Älvsbyn

20 MAR 2017
Taggar : , ,
Skrivet av :

Lars Hedberg blev mötesordförande och berättade vad som händer på riksnivå.

När PRO Älvsbyn avhöll sitt årsmöte Onsdagen den 8 Mars på restaurang Fluxen, hade ett 50-tal medlemmar hörsam-mat kallelsen. Innan det egentliga årsmötet började, intogs maten som lät sig väl smaka.

Mötet började sedvanligt med parentation över bort-gångna medlemmar och Margareta Carlsson läste en dikt av Nils Ferlin.

Därefter en stunds underhållning med Björn Hernefeldt, som framförde ett knippe välkända sånger till eget gitarrackompanjemang. Ett uppskattat inslag.

Björn Hernefeldt.

Efter underhållningen fortsatte så årsmötet med Lars Hedberg vid klubban. Verksamhetsberättelsen blev en karta över föreningens många aktiviteter. Bingo, resor, boule, vinprovning, motionsgruppen, ett antal studie-cirklar, qigong, med mera.

Valen till styrelse, kommitteer och andra uppdrag, klubbades fort igenom, tack vare valberedningens goda jobb.

Sedan berättade Lars Hedberg lite grand, om vad som är på gång från Riksorganisationen. Mycket i år handlar om PROs 75-års jubileum. Bland annat ett möte i Malmö om skatter och
pensioner, i Umeå en träff om friskvård och hälsa.

Som avslutning på årsmötet, hölls dragning i det försålda lotteriet med ett innehållsrikt prisbord. Därefter tackade ordförande Gottner Eriksson de närvarande för denna gång och hälsade alla välkomna till detta års många avtiviteter.

 

FOTO: Birgit E. Granström och Anita Karlsson.

TEXT: Lennarth Södersten PRO

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.