12 timmars med hög aktivitet

Med Bio, Bowling, Brädspel, Fotboll, Skattjakt, Musik och Dans lockade Älvsbyns Kommun Fritid och Kultur, Svenska Kyrkan, SMÄKK och ABF  många sportlovslediga ungdomar till Forum:s ”12 timmars” på torsdagen mellan 12 och 00.


Tillströmningen var stor under hela dagen och mellan 350-400 unika besökare räknade man från arrangörshåll in under dagen.

12 timmar riktar sig mot ungdomar från åk 3 till gymnasiet som har sportlov under veckan, där även bussar gick mellan Vidsel-Vistträsk-Korsträsk till Älvsbyn och i retur för att erbjuda möjlighet att besöka arrangemanget.

Vid 20 tiden var Bowlinghallen fullbelagd, i bion satt många och såg på film, det spelades brädspel, gratisfika med en kopp kaffe lockade liksom bokningen att få vara med under kvällens fotbollsturnering.

Om Skribenten
Trodde att han gått i pension men har insett att han nu har mer att göra än han någonsin haft som grönklädd.