SMÄKK bjuder in till musikcafé

03 FEB 2017
Skrivet av :

Musikföreningen SMÄKK (Stimulans av Musik inom Älvsby Kommuns Kulturliv) inbjuder till musikcafé och öppen scen varje torsdag kl 18. Det är gratis att delta och det bjuds på fika. Lokalen är i källaren på Forum, ingång gaveln mot bäcken. På måndagar och onsdagar kl 18 är det öppet hus för de som vill ”prova på” att spela eller sjunga.

Den 2 mars kl 18 flyttar verksamheten upp till biografen. En gratiskonsert med Kristian Anttila som dragplåster. Flertalet lokala artister uppträder, bl.a. Thomas Westbom, Ronny Burman, Anna Lundberg, Enoch Öhlund, Louice Majunge och Sanna & Moa.

SMÄKK är en ideell förening som samverkar med ABF och Älvsbyns kommun. Föreningen arrangerar spelningar och skapar möjlighet att spela tillsammans i grupp. Medlemsskap kostar 100 kr vuxen/år, 50 kr ungdom/år och då har man tillgång till fullt utrustad replokal.

För mer information kontakta Jan Martinsson 070-259 73 91 jan.martinsson@abf.se.

Gå gärna med i SMÄKKs sida på Facebook!

Jan Martinsson

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.