Slutar som ordförande

13 DEC 2016
Skrivet av :
vid umeΠmejeri

vid umeΠmejeri

Norrmejeriers styrelseordförande Henrik Wahlberg lämnar sitt uppdrag. Han slutar i samband med föreningsstämman i maj 2017.

– Det är en förmån och ett stort förtroende att vara ordförande i Norrmejeriers styrelse, men allt har sin tid och jag vet att det finns andra medlemmar som både är motiverade och redo kan kliva fram i styrelsearbetet, säger Henrik Wahlberg.

Han brinner för Norrmejerier och kommer fram till stämman fortsätta med oförändrat engagemang och i sin roll som mjölkbonde att engagera sig i föreningsarbetet och villkoren för de norrländska mjölkbönderna.

– Givetvis kommer det kännas tomt när jag lämnar över ordförandeklubban. Jag trivs väldigt bra med styrelsearbete och mina erfarenheter kan komma till användning i något helt annat sammanhang, säger Henrik Wahlberg.

Henrik Wahlberg har varit del av Norrmejeriers styrelse sedan 2002 och fick förtroende som vice ordförande 2006. Sedan 2010 har Henrik Wahlberg innehaft uppdraget som styrelseordförande. Henrik Wahlberg är mjölkbonde i Soukolojärvi i Övertorneå kommun.

Källa: Norrmejerier

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.