Babben på expedition till Sikfors

13 DEC 2016
Skrivet av :

babben

Babben Larsson kommer till Sikfors Folkets Hus den 6 maj.
– Kul att en så pass känd och uppskattad komiker uppträder i vår by, säger Ulf Viklund, kassör i Sikfors byaförening.

Själv beskriver Babben sin expedition – och valet av mindre orter – så här på sin hemsida:
”Vad går då denna Expedition ut på? Jo, det är ett sätt för mig att nå ut till även de mindre orterna och lokalerna. Som regel bokas turnéer med artister som har stor publik enligt ett förutbestämt mönster i städer med stora teatrar och konserthus. Det jag gör nu är alltså att bryta den trenden och komma tillbaka till bygdegårdar, godtemplargårdar och Folkets Hus på mindre orter.
I slutändan ska jag ha besökt samtliga landskap och målet är fyra nya orter i varje.”

Biljetter kan bokas här…

Om Skribenten
Våra gästskribenter består av personer som intresserar sig för allt som berör Älvsbyn med omnejd. De bidrar med bilder, reportage och artiklar som vi får inskickade. Allt för en ännu mer levande sida.